Wij zoeken een echte teamplayer met IT-passie die altijd op zoek is naar uitdaging en afwisseling! Iemand die energie haalt uit het ontwerpen en beheren van complexe IT-infrastructuur van Cisco. Denk aan Cisco Routing & Switching oplossingen. Voel je je nu al aangesproken? Lees dan vooral verder en kom gauw langs voor een kop koffie of thee.

De werkdag van een Routing & Switching Engineer

Als Cisco Routing en Switching (R&S) Engineer ben je betrokken bij diverse projecten. Je bent vanaf dag één betrokken bij de projecten en weet precies wat er moet gebeuren. Dit houdt in dat je een diverse rol hebt waarbij je de klant adviseert, de infrastructuur ontwerp en implementeert. Daarnaast houd jij je dagelijks ook bezig met de on- en offsite installatie werkzaamheden bij onze klanten. Mocht je tijd over hebben, dan stellen wij het zeer op prijs dat je jouw kennis deelt met het team en af en toe je collega’s van de Supportafdeling helpt met de complexe incidenten waar zij zelf niet de antwoorden op hebben.

Waar voldoet een Cisco Routing & Switching Engineer aan?

Profiel

 • Minimaal 2 jaar ervaring in de IT branche in een soort gelijke functie
 • Is enthousiast, positief, leergierig en kan in teamverband werken
 • Een probleemoplossende instelling en denkt altijd met de klant mee
 • Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren en proactief initiatief te nemen
 • Je bent integer, eerlijk en oprecht en staat voor wat je zegt
 • Eventuele commerciële kansen bij klanten pak je op en deel je met je sales collega’s

Opleiding

 • HBO werk- en denkniveau
 • In het bezit van een geldige Cisco CCNA certificering of hoger
 • Kennis en ervaring met overige Cisco-technologieën is een belangrijke pré
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Waarom kies jij voor ADTS?

ADTS is een ICT dienstverlener die integendeel tot haar concurrentie uitsluitend Cisco oplossingen gebruikt voor haar dienstverleningen. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee enorm veel kennis opgedaan. Hierdoor creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties binnen en buiten Nederland.

Door middel van een hechte groep collega’s zorgen wij ervoor dat wij elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse in- en externe opleidingsmogelijkheden. Bovendien ontvang je een marktconform salaris, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over! Naast dat er elke dag getafelvoetbald wordt, is er ook een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van ADTS of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via vacature@ict.adts.nl of 010 310 1300.

Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden. Jouw reactie wordt altijd vertrouwelijk behandeld wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever.

Onderstaand is de standaard sollicitatieprocedure:

 • Beoordeling cv/ intake HR medewerker
 • 1e gesprek; kennismaking directeur
 • 2e gesprek; kennismaking collega/ technisch assessment
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek

Heb je vragen?

Heb je vragen over de functie, de sollicitatieprocedure of ADTS? Neem dan contact op met onze HR Manager:

Ruby Vermaat
Tel: 010 310 1300
E-mail: vacature@ict.adts.nl