Talkshow: De toekomst is vandaag

1 februari 2021

Met elkaar in gesprek blijven: dat is belangrijker dan ooit. Daarom gaan we tijdens een talkshow in gesprek met professionals uit verschillende branches over bedrijfseconomische en sociaal-maatschappelijke thema’s. Hoe gaan kantoren eruitzien? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw medewerkers veilig thuis kunnen werken? En hoe blijf je in contact met klanten, leerlingen of patiënten, wanneer je vaker aangewezen bent op online contactmomenten? 

In 3 talkshows bespreken we de volgende onderwerpen:

Talkshow 1 – Het hybride werken

Hybride werken. Dat is het nieuwe normaal. Over de invloed van de veranderende werkplek en de toekomst van werkend Nederland gaan we in gesprek met experts Noreena Hertz, Kim Grondsma, Ger Baron en Jacco Saaman.

Talkshow 2 – De digitale transformatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers hun effectiviteit behouden? Welke strategische keuzes moet je daarin maken? Over deze vraagstukken gaan wij in gesprek met experts Noreena Hertz, Edwin Prinsen, Patrick van der Duin, Jan van Ginkel, Tim Toornvliet en Kathelijne Drenth.

Talkshow 3 – De communicatieve verbinding.

De veranderende werkomgeving heeft invloed op de bedrijfsvoering en werkzaamheden. Hoe blijf je bijvoorbeeld in contact met klanten, leerlingen of patiënten, wanneer je vaker aangewezen bent op online contactmomenten? Experts Noreena Hertz, Jet de Ranitz, Francoise Wiedenhoff, Wilbert Mulders en Kim Dijksman gaan hierover met elkaar in gesprek.

whitepaper slimmer samenwerken

Wil je na het zien van de talkshow meer weten over de nieuwste communicatietrends? Kijk dan voor meer informatie op:

detoekomstisvandaag.nl

Deel dit bericht via één van de volgende kanalen:

Gerelateerde berichten

Vond je dit interessant?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van relevante IT-ontwikkelingen.
Aanmelden

Verbinden door kennis

Op zoek naar kennis of producten van Cisco. Dan ben je nu op het juiste adres. 100% Cisco, dat is wat wij doen. ADTS verzorgt totaal oplossingen voor middelgrote bedrijven in Nederland en daarbuiten. We helpen deze bedrijven vanaf het eerste idee tot aan de concrete implementatie en eventuele ondersteuning die daarop volgt. We combineren onze ervaring met kennis van de nieuwste ontwikkelingen van de hard- en software oplossingen van Cisco. ADTS is uw Cisco specialist!

Wil je meer weten over de mogelijkheden. Wij vertellen er graag meer over. Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze experts.

Plan een gratis adviesgesprek
2021-02-09T15:02:54+02:00

Ga naar de bovenkant