Vacature: Inside Sales

9 maart 2021

Ben jij klantgericht en heb je affiniteit met de IT-branche, dan kun jij onze Inside Sales collega worden! Je wordt ons interne visitekaartje en gaat onze klanten informeren en adviseren bij het afnemen van de Cisco-producten en diensten. 

 

DE WERKDAG VAN EEN INSIDE SALES MEDEWERKER 

Als Inside Sales medewerker lever je ondersteuning aan het interne verkoopproces en werk je samen met een Accountmanager om het verkoopproces zo optimaal mogelijk uit te voeren. Het resultaat is een passende oplossing voor de klant. Hierbij is het van belang dat je inzicht krijgt in de situatie van de klant, door de behoefte te inventariseren en te vertalen naar passende IT-oplossingen.  

Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen over productontwikkeling, specificaties en prijzen. Daarnaast ben je dagelijks het centrale aanspreekpunt voor de klanten. Je ondersteunt de Accountmanager bij het verkoopproces op praktisch en administratief niveau, door het opstellen van offertes, bewaken van doorlooptijden, signaleren van kansen en het eventueel verbeteren van punten. 

Enkele kerntaken zijn: 

 • Het aanvragen van offertes na het afstemmen van de specificaties met pre-sales. 
 • Het maken van offertes voor klanten en het opvolgen en vastleggen van gemaakte afspraken. 
 • Het bewaken van het gehele offertetraject en interne administratie van het offerteverloop. 
 • Overdracht van informatie naar de operationele afdeling bij het winnen van een offerte. 

 

Waar moet onze ideale Inside Sales medewerker aan voldoen?

We zoeken een aantal kwaliteiten in onze nieuwe collega:  

 • Goed in zowel acquisitie als relatiebeheer 
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke commerciële functie binnen de IT-branche 
 • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift 
 • Je bent integer, eerlijk en oprecht en staat voor wat je zegt 

 Daarnaast beschik je over:  

 • HBO werk- en denkniveau  
 • Kennis en ervaring met Cisco-oplossingen is een pré  

 

Waarom ADTS? 

ADTS is een ICTdienstverlener die uitsluitend Ciscooplossingen gebruikt voor haar dienstverleningen. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee veel kennis opgedaan. Met onze kennis en ervaring creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties, binnen en buiten Nederland. 

Met een hechte groep collega’s zorgen we ervoor dat we elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over! 

We zijn momenteel niet allemaal op kantoor, maar normaal gesproken spelen we elke dag een potje (of meer) tafelvoetbal. En natuurlijk is er ook een vrijdagmiddagborrel en hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.  

Ben je geïnteresseerd? 

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van ADTS of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via vacature@adts.nl of bel 010 310 1300. We zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden.  

Gelijk solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@adts.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Jouw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld, wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever. 

Onze standaard sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:  

 • Beoordeling CV, intake HRmedewerker 
 • Eerste gesprek; kennismaking met de directeur 
 • Tweede gesprek; kennismaking collega/ technisch assessment 
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek 

Vind je het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

 

Contactpersoon
Ruby Vermaat
Tel: 010 310 1300
E-mail: vacature@adts.nl 

Deel dit bericht via één van de volgende kanalen: