Vacature: Accountmanager Buitendienst

9 maart 2021

Ben jij de enthousiaste en betrouwbare Accountmanager Buitendienst die het visitekaartje van ADTS wordt en onze klanten informeert en adviseert bij het afnemen van de Cisco-producten en diensten? Als Accountmanager ben je veel meer dan een ‘verkoper’! Met jouw enthousiasme en persoonlijke aanpak ga jij langs bestaande en nieuwe klanten om ADTS te vertegenwoordigen. 

 

DE WERKDAG VAN EEN accountmanager Buitendienst 

Als Accountmanager Buitendienst ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent een ‘keeper of promises’ die samen met de Inside Sales-collega een netwerk van klanten beheert en uitbouwt. Wekelijks ga je op bezoek bij bestaande en nieuwe klanten om hun wensen en behoeftes te bespreken en te onderzoeken waar ADTS als IT-partner de klant kan bijstaan. 

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van 70% New Business en 30% bestaande relaties uitbouwen. Je bent in staat om hardware (routers, switches, firewalls en servers) en/of services (beheer en onderhoud) of een totaaloplossing aan bedrijven uit de industrie en zakelijke dienstverlening te verkopen. Je zorgt voor het opvolgen van afspraken en maakoffertes voor klanten en relaties. Daarnaast adviseer je je collega van Inside Sales ten aanzien van prijzen, acties, leveringen en de oplossingsrichtingen. 

 

Waar moet onze ideale Accountmanager Buitendienst aan voldoen?

We zoeken een aantal kwaliteiten in onze nieuwe collega:  

 • Je bent enthousiast en hebt een commerciële instelling 
 • Kennis en affiniteit met Cisco-oplossingen 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 
 • Je hebt goede presentatievaardigheden en weet de klant op de juiste wijze te overtuigen 
 • Je bent integer, eerlijk en oprecht en staat voor wat je zegt 

  Daarnaast beschik je over:  

 • HBO werk- en denkniveau 
 • 2-5 jaar saleservaring in de IT-branche 
 • Rijbewijs B 

Waarom ADTS? 

ADTS is een ICTdienstverlener die uitsluitend Ciscooplossingen gebruikt voor haar dienstverleningen. Door de jaren heen heeft ADTS zich gespecialiseerd in het leveren van ICT-infrastructuren. In de afgelopen 12 jaar hebben wij verschillende projecten gerealiseerd en hiermee veel kennis opgedaan. Met onze kennis en ervaring creëren wij de optimale werkomgeving voor uiteenlopende organisaties, binnen en buiten Nederland. 

Met een hechte groep collega’s zorgen we ervoor dat we elke dag met plezier aan het werk zijn. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en er zijn dan ook diverse interne en externe opleidingsmogelijkheden. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, voldoende vakantiedagen, pensioen en wellicht nog wat andere secondaire voorwaarden. Maar daar hebben we het later wel over! 

We zijn momenteel niet allemaal op kantoor, maar normaal gesproken spelen we elke dag een potje (of meer) tafelvoetbal. En natuurlijk is er ook een vrijdagmiddagborrel en hebben we een aantal keer per jaar leuke uitjes. Kortom, een gezellig bedrijf om bij te werken.  

Ben je geïnteresseerd? 

Ben jij benieuwd naar deze functie, de projecten van ADTS of producten waarmee gewerkt wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via vacature@adts.nl of bel 010 310 1300. We zorgen ervoor dat de juiste persoon, op discrete wijze, contact met jou opneemt om eventuele vragen te beantwoorden.  

Gelijk solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@adts.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Jouw sollicitatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld, wat inhoudt dat wij geen contact zoeken met bijvoorbeeld jouw huidige werkgever. 

Onze standaard sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:  

 • Beoordeling CV, intake HRmedewerker 
 • Eerste gesprek; kennismaking met de directeur 
 • Tweede gesprek; kennismaking collega/ technisch assessment 
 • Arbeidsvoorwaardelijk gesprek 

Vind je het prettig om buiten werktijd contact te hebben? Geef dit gerust aan, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

 

Contactpersoon
Ruby Vermaat
Tel: 010 310 1300
E-mail: vacature@adts.nl 

Deel dit bericht via één van de volgende kanalen: